Smakelijk! De podcast van Petra Possel

A podcast by Petra Possel - Fridays

Fridays

Categories:

83 Episodes

  1. Chef-kok Jeroen van Oijen en tv-maker JP Pellemans praten met Petra Possel

    Published: 6/21/2024
  2. Oof Verschuren, Joris Vermeer en Kasper Hoex praten met Petra Possel

    Published: 6/14/2024
  3. Alwin Leemhuis en Sommeljj (Jan-Jaap Altenburg) praten met Petra Possel

    Published: 6/7/2024
  4. Raghenie Bhawanie en Esmee Langereis praten met Petra Possel

    Published: 5/31/2024
  5. Paulami Joshi en Afke Boven praten met Petra Possel

    Published: 5/24/2024
  6. Yvette van Boven, Joël Broekaert en Kees Elfring praten met Petra Possel

    Published: 5/17/2024
  7. Marinus Noordenbos en Karin van Munster praten met Petra Possel over Japan, vis en fietsen

    Published: 5/10/2024
  8. Hidde de Brabander - meester patissier en meesterijsbereider - spreekt met Petra Possel over hard werken, schilderen, kunst en patisserie

    Published: 5/3/2024
  9. Ingrid Hofstra en Esmee Langereis praten met Petra Possel over de Zweedse keuken en alcoholvrije wijn

    Published: 4/26/2024
  10. Teun van de Keuken praat met Petra Possel over echt voedsel

    Published: 4/19/2024
  11. Christian Weij, fermentatie - en desemspecialist praat met Petra Possel

    Published: 4/12/2024
  12. Joris Bijdendijk praat met Petra Possel over zijn boek Chez Bijdendijk

    Published: 4/5/2024
  13. Mara Grimm en JP Pellemans praten met Petra Possel

    Published: 3/29/2024
  14. Julius Jaspers en Karin van Munster praten met Petra Possel

    Published: 3/22/2024
  15. Wijnmaker Florien Kleine Snuverink praat vanuit de Jura met Petra Possel

    Published: 3/15/2024
  16. Ron Blaauw en Karin van Munster praten met Petra Possel

    Published: 3/8/2024
  17. Noni Kooiman en Karin van Munster zijn in gesprek met Petra Possel over geheimen van de wok en het nieuwe boek van Donna Hay

    Published: 3/1/2024
  18. (2/2) Nadia Zerouali, Simone van Thull en chef Ruben Schippers in gesprek met Petra Possel

    Published: 2/27/2024
  19. (1/2) Nadia Zerouali, Simone van Thull en chef Ruben Schippers in gesprek met Petra Possel

    Published: 2/23/2024
  20. Leonardo Pacenti en Maud Moody praten met Petra Possel over hun pastaboek

    Published: 2/16/2024

3 / 5

Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.

Visit the podcast's native language site