Smakelijk! De podcast van Petra Possel
A podcast by Petra Possel - Fridays

Categories:
83 Episodes
-
Rendang van eend door Keukenprins Pieter en Petra Possel
Published: 12/13/2024 -
Italiaanse ribollita door Keukenprins Pieter
Published: 12/6/2024 -
Cees Holtkamp en Julius Jaspers praten met Petra Possel over speculaas en over het Kerstdiner
Published: 11/29/2024 -
Jeroen Woe, cabaretier en foodie en Wouter Aalst, oprichter en docent bij de Amsterdam Wine Academy praten met Petra Possel
Published: 11/22/2024 -
Jacques Hermus praat met Petra Possel over het slagersboek dat hij samen met Ronald Giphart schreef
Published: 11/15/2024 -
Meike Krüger (Mokumeet) praat met Petra Possel over carbs, koolhydraten dus
Published: 11/8/2024 -
Restaurant De Dyck: eigenaar Reinier Kempenaar en chef Martijn Koeleman van restaurant De Dyck praten met Petra Possel
Published: 11/1/2024 -
Joël Broekaert praat met Petra Possel
Published: 10/25/2024 -
Chef-kok Jeroen van Oijen en fermentatiekoningin Ivana Mik praten met host Petra Possel
Published: 10/18/2024 -
Mischa Blok & Sang-Ah Yoo over de Koreaanse keuken (en familie)
Published: 10/11/2024 -
Remko Kraaijeveld, foodfotograaf, praat met Petra Possel
Published: 10/4/2024 -
Hugo Kennis, TV-kok, praat met Petra Possel
Published: 9/27/2024 -
Patrick Nugter, chef-kok en brandmeester, praat met Petra Possel
Published: 9/20/2024 -
Meneer Wateetons praat met Petra Possel
Published: 9/13/2024 -
Emma de Thouars, Katinka Lansink Dodero & Rubie van Crevel praten met Petra Possel
Published: 9/6/2024 -
Theus de Kok voormalig chef-kok** van restaurant De Echoput praat met Petra Possel
Published: 7/26/2024 -
Esmee Langereis, 0% wijnvrouw & visman Bart van Olphen praten met Petra Possel
Published: 7/19/2024 -
Ronald Giphart praat met Petra Possel over koken, eten en schrijven
Published: 7/12/2024 -
Phi-Yến Phan en Karin van Munster praten met Petra Possel
Published: 7/5/2024 -
Zangeres Shirma Rouse praat met Petra Possel
Published: 6/28/2024
Elke week praat Petra Possel (voorheen van Radio Mangiare!) tussen de kookboeken en wijnflessen met gasten uit de culinaire wereld over lekker eten, koken, kookboeken, de zin van en in wijn, mooie eetculturen en alles wat verder ter tafel komt. Er wordt gepraat, geproefd, gegeten en gedronken dat het een lieve lust is!Voor actuele info en recepten: kijk op onze website.