304 Episodes

  1. #24 - Water en brood

    Published: 11/4/2022
  2. #23 - Bouillontablet

    Published: 11/2/2022
  3. #22 - Paprika

    Published: 10/31/2022
  4. #21 - Wijn proeven

    Published: 10/28/2022
  5. #20 - Kastanjes

    Published: 10/26/2022
  6. #19 - Airfryer

    Published: 10/24/2022
  7. #18 - Zout

    Published: 10/21/2022
  8. #17 - Vleesvervangers

    Published: 10/19/2022
  9. #16 - Snel

    Published: 10/17/2022
  10. #15 - Wijn in restaurants

    Published: 10/14/2022
  11. #14 - Verrassingsmenu

    Published: 10/12/2022
  12. #13 - Jackfruit

    Published: 10/10/2022
  13. #12 - Pizza

    Published: 10/7/2022
  14. #11 - Pastavormen

    Published: 10/5/2022
  15. #10 - Meer softijs

    Published: 10/3/2022
  16. #09 - Snelkookpan

    Published: 9/30/2022
  17. #08 - Restaurantlingo

    Published: 9/28/2022
  18. #07 - Budget

    Published: 9/26/2022
  19. #06 - Bonen

    Published: 9/23/2022
  20. #05 - Softijs

    Published: 9/21/2022

15 / 16

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site